Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣήμερα ο Μάκης Βορίδης στη Σητεία

Με πρώτο σταθμό τη Σητεία ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης θα βρίσκεται αυτό  το διήμερο , 1 και 2 Οκτωβρίου, στο Νομό Λασιθίου. Σήμερα το μεσημέρι θα αφιχθεί στο αεροδρομιο της  Σητείας  και  στις 16:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη ενώ στις 17:00 θα παραβρεθεί στην εκδήλωση «Ελαιά Σητείας- LaSitia A.E.». Αύριο Παρασκευή ο Υπουργός θα έχει στις 10:00 συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλατζάκη και στις 11:00...
Stavroula1. October 2020
βορ

Με πρώτο σταθμό τη Σητεία ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης θα βρίσκεται αυτό  το διήμερο , 1 και 2 Οκτωβρίου, στο Νομό Λασιθίου.

Σήμερα το μεσημέρι θα αφιχθεί στο αεροδρομιο της  Σητείας  και  στις 16:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη ενώ στις 17:00 θα παραβρεθεί στην εκδήλωση «Ελαιά Σητείας- LaSitia A.E.».

Αύριο Παρασκευή ο Υπουργός θα έχει στις 10:00 συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλατζάκη και στις 11:00 θα παραβρεθεί σε σύσκεψη με αγροτικούς φορείς της περιοχής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας «Ανατολή».

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456