Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτον υπουργό για την επένδυση του Τοπλού

Η συνάντηση επισήμως αφορούσε κοινωνικά θέματα, αλλά προφανώς έγινε για την επένδυση Μπορεί να μην ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες, αλλά η συνάντηση που είχε ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.Κύριλλος , παρόντος και του πρωτοσύγγελου Αμβρόσιου Σκαρβέλη, στο υπουργείο είναι βέβαιο ότι βασικό μενού είχε την επένδυση στο Τοπλού. Αυτή τους καίει, εκεί θέλουν να κάνουν τα βήματα που θα επιτρέψουν να ξεκλειδώσει η υπόθεση μετά από 30 χρόνια! Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Παπαθανάσης τους δέχτηκε...
Stavroula1. October 2020
120442702_3336534593062152_5015886698362433846_n-710x432

Η συνάντηση επισήμως αφορούσε κοινωνικά θέματα, αλλά προφανώς έγινε για την επένδυση

Μπορεί να μην ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες, αλλά η συνάντηση που είχε ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.Κύριλλος , παρόντος και του πρωτοσύγγελου Αμβρόσιου Σκαρβέλη, στο υπουργείο είναι βέβαιο ότι βασικό μενού είχε την επένδυση στο Τοπλού. Αυτή τους καίει, εκεί θέλουν να κάνουν τα βήματα που θα επιτρέψουν να ξεκλειδώσει η υπόθεση μετά από 30 χρόνια!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Παπαθανάσης τους δέχτηκε στο γραφείο του και επισήμως- αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος- συζήτησαν διάφορα κοινωνικά θέματα, αλλά είναι προφανές ότι το ζήτημα της επένδυσης είναι κυρίαρχο. Το πώς και γιατί δεν προχωράει παρότι δείχνουν να το θέλουν όλες οι πλευρές. Υπάρχουν βέβαια και οι οφειλές και πρόστιμα που τρέχουν δικαστικά, αλλά πάντα η πλευρά της Εκκλησίας ελπίζει σε μια ρύθμιση- δύσκολο μεν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Cretalive

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456