Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Λόγω σοβαρής βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης  εργασιών του έργου για την τοποθέτηση οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, σας ενημερώνουμε  ότι έχει γίνει διακοπή υδροδότησης στην κάτω ζώνη της πόλης της Σητείας (περικλείεται από τις οδούς Παποναστασίου, Μύσωνος, Φουνταλίδου Παπανδρέου,  Γαλανάκη).  Η υδροδότηση του εν λόγω τμήματος της πόλης προβλέπεται να επανέλθει σύντομα. Υπενθυμίζουμε την υποχρέωση των καταναλωτών να διαθέτουν δεξαμενές αποθήκευσης νερού (ντεπόζιτα), σύμφωνα με τον Κανονισμό Δικτύων Ύδρευσης...
Stavroula6. October 2020
deyas

Λόγω σοβαρής βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο ύδρευσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης  εργασιών του έργου για την τοποθέτηση οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, σας ενημερώνουμε  ότι έχει γίνει διακοπή υδροδότησης στην κάτω ζώνη της πόλης της Σητείας (περικλείεται από τις οδούς Παποναστασίου, Μύσωνος, Φουνταλίδου Παπανδρέου,  Γαλανάκη).  Η υδροδότηση του εν λόγω τμήματος της πόλης προβλέπεται να επανέλθει σύντομα.

Υπενθυμίζουμε την υποχρέωση των καταναλωτών να διαθέτουν δεξαμενές αποθήκευσης νερού (ντεπόζιτα), σύμφωνα με τον Κανονισμό Δικτύων Ύδρευσης της ΔΕΥΑΣ.

 

 

 

Από την Τ.Υ.  της ΔΕΥΑΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456