Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΣύσκεψη στην ΠΕ Λασιθίου για την φετινή συγκομιδή του ελαιοκάρπου

Σύσκεψη για την φετινή συγκομιδή του ελαιοκάρπου στην ΠΕ Λασιθίου συγκάλεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη  Οικονομικών Μαρίας Χανιωτάκη-Μυλωνάκη με την συμμετοχή ελαιουργών, της διευθύντριας της ΔΑΟΚ Λασιθίου Μαρίας Φουντή και της υπεύθυνης του προγράμματος δακοκτονίας Λασιθίου Αγγελικής Καραταράκη. Στο επίκεντρο της συνάντησης η πρώιμη έναρξη της φετινής συγκομιδής ελαιοκάρπου σύμφωνα με τις υποδείξεις της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για τη φυτοπροστασία που σύστησε η Περιφέρεια...
Stavroula8. October 2020
12_1

Σύσκεψη για την φετινή συγκομιδή του ελαιοκάρπου στην ΠΕ Λασιθίου συγκάλεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη  Οικονομικών Μαρίας Χανιωτάκη-Μυλωνάκη με την συμμετοχή ελαιουργών, της διευθύντριας της ΔΑΟΚ Λασιθίου Μαρίας Φουντή και της υπεύθυνης του προγράμματος δακοκτονίας Λασιθίου Αγγελικής Καραταράκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης η πρώιμη έναρξη της φετινής συγκομιδής ελαιοκάρπου σύμφωνα με τις υποδείξεις της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για τη φυτοπροστασία που σύστησε η Περιφέρεια Κρήτης. Επιπλέον, συζητήθηκαν η πορεία της φετινής παραγωγής και η εκτέλεση του προγράμματος δακοκτονίας. Συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας  Περιφέρειας Κρήτης-εμπλεκόμενων υπηρεσιών, φορέων, παραγωγών και ελαιουργών, προκειμένου να αποφευχθεί η μείωση της παραγωγής, η ποιοτική υποβάθμιση του ελαιολάδου και κατ’ επέκταση η πτώση του αγροτικού εισοδήματος των κρητικών παραγωγών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456