Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας

Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, Εθελοντική Αιμοδοσία από το Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας στο προαύλιο χώρο του. Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίμα και λόγω της περιορισμένης ώρας, 30 συμπολίτες μας οι οποίοι ήταν γραμμένοι στη λίστα, δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του...
Stavroula11. October 2020
daratsianu

Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, Εθελοντική Αιμοδοσία από το Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας στο προαύλιο χώρο του.

Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίμα και λόγω της περιορισμένης ώρας, 30 συμπολίτες μας οι οποίοι ήταν γραμμένοι στη λίστα, δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα.

Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ για την ακούραστη και απρόσκοπτη συμβολή τους στη συλλογή αίματος.

Τιμούμε και ευχαριστούμε: όλους τους εργαζόμενους του Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ και τους Σητειακούς ανταποκριτές τους, οι οποίοι στήριξαν μέσα από τις στήλες τους έμπρακτα, αυτή την εθελοντική δράση.

Και να θυμάστε, η εθελοντική αιμοδοσία  δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία μας.

Θεωρούμε ότι αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, η επιβράβευση σε όλους και όλες που πρωτοστατούν και συμμετέχουν, σε αυτή την ανεκτίμητη και αναντικατάστατη κοινωνική  προσφορά.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία πολύ σύντομα, για να μπορέσουν όλοι να δώσουν αίμα.

 

Εκ μέρους του Γ.Ν.- Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ

Με εκτίμηση,

Μαρία Δαρατσιανού

Αναπ. Διοικήτρια Γ.Ν.- Κ.Υ. ΣΗΤΕΙΑΣ

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456