Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Ο κ Καραμανωλάκης λαμβάνει αποφάσεις με ένα πολύ μικρό ποσοστό μελών της ομάδας”

Απαντώντας και εκφράζοντας την άποψη του για όλα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της δημοτική ομάδας «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», της οποίας και αποτελεί μέλος ο κ Γιώργος Αϊλαμάκης αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας, μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ δηλώνοντας  κυρίως την δυσαρέσκεια του, αφού και αυτός όπως και άλλα μέλη της ομάδας δεν καλέστηκαν στην, όπως αναφέρεται, διευρυμένη συνεδρίαση της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» στην οποία και αποφασίστηκε η “διακοπή κάθε μορφής...
Stavroula14. October 2020

Απαντώντας και εκφράζοντας την άποψη του για όλα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της δημοτική ομάδας
«ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», της οποίας και αποτελεί μέλος ο κ Γιώργος Αϊλαμάκης αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας, μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ δηλώνοντας  κυρίως την δυσαρέσκεια του, αφού και αυτός όπως και άλλα μέλη της ομάδας δεν καλέστηκαν στην, όπως αναφέρεται, διευρυμένη συνεδρίαση της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» στην οποία και αποφασίστηκε η “διακοπή κάθε μορφής συνεργασίας με τον κ. Ζερβάκη”.

 

Ο  κ. Γιώργος Αϊλαμάκης σε σχετική ανακοίνωση – απάντηση  του στην επιστολή της δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» Αναφέρει:

Αγαπητοί δημότες
Ο κ. Νίκος Καραμανωλάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί στο Αύριο» αποσύρει μετά από ένα χρόνο (αντιπολιτευτικό), το σύμφωνο συνεργασίας με την Δημοτική Παράταξη «Ενώνουμε Δυνάμεις» του νυν Δημάρχου Σητείας κ. Γεωργίου Ζερβάκη και ζητεί άμεσα την παραίτηση μου από Αντιδήμαρχος.
Πιστεύει όπως ο ίδιος ομολογεί, ότι μ’ αυτό το τρόπο θα επιτευχθεί το «καλό» του τόπου μας αποσύροντας δλδ. το σύμφωνο συνεργασίας αφού κατά τον κ. Καραμανωλάκη, η νέα δημοτική αρχή, θέλει το ΚΑΚΟ δηλαδή την «καταστροφή» του τόπου μας. Ενημερωτικά δηλώνω ότι όλα τα αναγραφόμενα στο σύμφωνο συνεργασίας υλοποιούνται – δρομολογούνται.
Δε θα αναφερθώ στην προεδρία της προτεινόμενης Επιτροπής Υγείας διότι το θεωρώ αστειότητα.
Ερωτώ…
Στα προηγούμενα πέντε χρόνια ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης τι έκανε ο κ. Καραμανωλάκης αφού ήθελε το «καλό» του Δήμου Σητείας; Απολύτως τίποτα ….
Ανεχόταν μια κατάσταση που όπως ο ίδιος ομολογεί έφερε πίσω το Δήμο Σητείας.
Εκείνο που θα καυτηριάσω τώρα διότι το θεωρώ ανήθικο και κατόπιν πολλών τηλεφωνικών κλήσεων που δέχτηκα, είναι το «διευρυμένη παραταξιακή συνάθροιση».
Είναι ψευδές αφού από τους 37 υποψηφίους της παράταξης παρευρέθησαν μόνο οι 16 μεταξύ αυτών και εγώ (δεν έλαβα ουδέποτε πρόσκληση να παρευρεθώ στην παραταξιακή συνάντηση) δλδ το 40%. Το υπόλοιπο ποσοστό του 60% περίπου, το διαγράφει ο κ. Καραμανωλάκης; τους αγνοεί; Δε βοήθησαν στην εκλογή του;
Εκείνο το οποίο για μένα αποτελεί τη κεντρική ιδέα και το «ρεζουμέ» της συνάντησης είναι η έντιμη τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Μαριδάκη που είπε ότι «κακώς πάρθηκε τέτοια βεβιασμένη απόφαση δλδ διακοπή της συνεργασίας και να γίνει επανεξέταση της όλης κατάστασης με απευθείας συνάντηση αμφοτέρων των πλευρών», πρόταση την οποία απέρριψε μονομερώς ο επικεφαλής της παράταξης.
Ο κ. Καραμανωλάκης για άλλη μια φορά εντυπωσιάζει και αυτοπροβάλεται ως «σωτήρας» του Δήμου Σητείας…
Συμπερασματικά:
Παραμένω σταθερός στις δημοτικές επάλξεις και θα μάχομαι έντιμα ακούραστα με ήθος και διαφάνεια να προσφέρω ΑΜΙΣΘΊ και είμαι υπερήφανος γι’ αυτο, τις υπηρεσίες μου για το καλό του τόπου μας….
Παρακαλώ θερμά το Στειακο λαό να πράξει εκείνο που η συνείδηση του θα του υπαγορεύσει, καταδικάζοντας την επικίνδυνη για το Δήμο μας απόφαση του κ. Καραμανωλάκη.
Μια ενέργεια που δημιουργεί τριγμούς στα θεμέλια και αστάθεια στο όλο οικοδόμημα που λέγεται Δήμος Σητείας…
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημότες που μου έχουν συμπαρασταθεί και αγκαλιάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα ως Αντιδήμαρχος και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητα να εκτελώ απρόσκοπτα και εντίμως τα θεσμικά μου καθήκοντα…
Υ.Γ.
Θα ακολουθήσει εκ μέρους μου επιστολή υπό μορφή δελτίου τύπου, όπου θα αναφέρω τους λόγους που δε θα ενδώσω στο κάλεσμα του Κου Καραμανωλάκη Νίκου, να παραιτηθώ από τα καθήκοντά που με τίμησε ο Κος Δήμαρχος Σητείας, εκείνα του Αντιδημάρχου Σητείας, πολύ δε περισσότερο από εκείνα του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου..

Αϊλαμάκης Γεώργιος
Αντιδήμαρχος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456