Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟι Ιατροί του Νοσοκομείου Σητείας στα απομακρυσμένα χωριά της επαρχίας μας

Ανεκτίμητη η προσφορά του ιατρικού, νοσηλευτικού, υπαλληλικού και διοικητικού  προσωπικού του Νοσοκομείου Σητείας στα απομακρυσμένα χωριά της επαρχεία μας με την πρωτοβουλία τους να βρεθούν αυτοί κοντά στους ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη. Από τα πρώτα κι ολας ραντεβού διαπιστώθηκε οι ανάγκη για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδα στους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών της επαρχίας μας. Η στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας από όλους τους τοπικούς φορείς προκειμενου να υπάρξει σε μόνιμη βάση  η δυνατότητα πρόσβασης,...
Stavroula16. October 2020

Ανεκτίμητη η προσφορά του ιατρικού, νοσηλευτικού, υπαλληλικού και διοικητικού  προσωπικού του Νοσοκομείου Σητείας στα απομακρυσμένα χωριά της επαρχεία μας με την πρωτοβουλία τους να βρεθούν αυτοί κοντά στους ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη.

Από τα πρώτα κι ολας ραντεβού διαπιστώθηκε οι ανάγκη για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδα στους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών της επαρχίας μας.

Η στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας από όλους τους τοπικούς φορείς προκειμενου να υπάρξει σε μόνιμη βάση  η δυνατότητα πρόσβασης, για όλους στην υγειονομική φροντίδα, είναι επιτακτική.

Η δράση αυτή είναι  μια πρόταση  της  7ης ΥΠΕ που υλοποιήθηκε πρόθυμα και αποτελεσματικά από τους ανθρώπους του  Νοσοκομείο Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456