Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟριστικά εκτός ομάδας ο Γιάννης Παπαδάκης

Αγαπητοί δημότες. Στο τέλος μιας απαιτητικής επαγγελματικής και δημοτικής εβδομάδας και έπειτα από προσεκτική θεώρηση των τελευταίων ανακοινώσεων, απαντώ στη παραταξιακή απόφαση του <<Μαζί στο Αύριο>>, με επικεφαλή το κο Ν.ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ . Με δεδομένο ότι σε επίπεδο αρχηγών των δύο παρατάξεων, κρίνω ότι εξ αρχής δεν υπήρξε επί της ουσίας η πολυπόθητη ουσιαστική προσέγγιση και γόνιμη συνεργασία, θεωρώ ότι αναπόφευκτα <<λύεται ο αρραβώνας>>, παρόλο που πάντα θα υπάρχουν οι προσδοκίες για υπέρβαση των πολιτικών διαφοροποιήσεων...
Stavroula17. October 2020
DSC02283
Αγαπητοί δημότες.
Στο τέλος μιας απαιτητικής επαγγελματικής και δημοτικής εβδομάδας και έπειτα από προσεκτική θεώρηση των τελευταίων ανακοινώσεων, απαντώ στη παραταξιακή απόφαση του <<Μαζί στο Αύριο>>, με επικεφαλή το κο Ν.ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ .
Με δεδομένο ότι σε επίπεδο αρχηγών των δύο παρατάξεων, κρίνω ότι εξ αρχής δεν υπήρξε επί της ουσίας η πολυπόθητη ουσιαστική προσέγγιση και γόνιμη συνεργασία, θεωρώ ότι αναπόφευκτα <<λύεται ο αρραβώνας>>, παρόλο που πάντα θα υπάρχουν οι προσδοκίες για υπέρβαση των πολιτικών διαφοροποιήσεων προκειμένου την επίτευξη σύγκλισης για το καλό του τόπου μας.
Η διαρκής και μεγάλη αγωνία του κου Ν. Καραμανωλάκη για προστασία της παράταξης ως σώμα και πρόσφατα η επιλεκτική υποστήριξη μη εκλεγμένου προσώπου για τοποθέτηση σε θέση ευθύνης, υπερίσχυε πάντα της αυτονόητης υποχρέωσης του για στήριξη και του θεσμικού εκπροσώπου του.
Αυτό είχε ως συνέπεια να μου δημιουργήσει τελικά τη βεβαιότητα απόκλισης στο τρόπο αντίληψης της συμμετοχής μου στα δημοτικά δρώμενα, σε σχέση με το ρόλο που θα ήθελε να επιτελώ ο κος Καραμανωλάκης.
Παραμερίζοντας το στενάχωρο συναίσθημά μου για την αποτυχία αυτής της συνεργατικής προσπάθειας βάσει του Καλλικρατικού συστήματος, πάντα σεβόμενος το πρόσωπο του Ν. Καραμανωλάκη, καθώς και την ειλημμένη απόφασή του για λύση του συμφώνου συνεργασίας, δηλώνω ότι παραμένω στη θέση του αντιδημάρχου γιατί δε μειώθηκε καθόλου η διάθεσή μου, λόγω της πολιτικής διάστασης απόψεων που πρωτίστως προβάλλεται, να συνεχίσω να συνεισφέρω με κεντρικό τεχνικό ρόλο στη πρόοδο του τόπου μας.
Δεν έχω μάθει να αναλαμβάνω τη μεγάλη ευθύνη της αρχικής προσπάθειας, για να υποχωρήσω αμέσως μετά στα δύσκολα εγκαταλείποντας την αναγκαιότητα και την ελπίδα στο κοινό όραμα ανάπτυξης.
Ο αντιδήμαρχος Τ.Υ-ΥΔΟΜ
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456