Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚΑΛΕΣΜΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΗΤΕΙΑΣ – ΒΟΑΚ

Είναι κοινό μυστικό ότι το λεγόμενο παραλιακό μέτωπο δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές κυκλοφοριακές ανάγκες της Σητείας: 1. εναπόθεση φερτών υλικών στο οδόστρωμα από το θαλάσσιο κυματισμό 2. διάβρωση και καθίζηση του οδοστρώματος με δυσκολία αποκατάστασης 3. κίνδυνος για τροχαία ατυχήματα 4. έλλειψη πεζοδρομίων 5. μη νομιμοποίηση του δρόμου κτλ Επίσης είναι γνωστό ότι υπάρχει μελέτη για παράκαμψη της Σητείας προς την κατεύθυνση Σητεία – Παλαίκαστρο εδώ και δεκαετίες. Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο...
Stavroula27. October 2020
sxediopetra
Είναι κοινό μυστικό ότι το λεγόμενο παραλιακό μέτωπο δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές κυκλοφοριακές ανάγκες της Σητείας:
1. εναπόθεση φερτών υλικών στο οδόστρωμα από το θαλάσσιο κυματισμό
2. διάβρωση και καθίζηση του οδοστρώματος με δυσκολία αποκατάστασης
3. κίνδυνος για τροχαία ατυχήματα
4. έλλειψη πεζοδρομίων
5. μη νομιμοποίηση του δρόμου κτλ
Επίσης είναι γνωστό ότι υπάρχει μελέτη για παράκαμψη της Σητείας προς την κατεύθυνση Σητεία – Παλαίκαστρο εδώ και δεκαετίες. Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το τμήμα του ΒΟΑΚ από Καβούσι μέχρι Χαμέζι παραπέμπεται στις καλένδες.
Η ανοιχτή Επιτροπή για την Ανατολική Παράκαμψη του δρόμου Σητείας –Παλαικάστρου – Ζάκρου καλεί την Κυριακή στις 7μμ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΤΑΝΟΣ σε ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση με θέμα:
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΗΤΕΙΑΣ – ΒΟΑΚ
ένα χρόνιο πρόβλημα που επιζητεί άμεσα λύση και απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456