Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤελευταία ραντεβού για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

Πολλοί είναι αυτοί που τελευταια στιγμή έσπευσαν να κουρευτούν ή να κάνουν άλλου είδους αισθητικές  περιποιήσεις αποδεικνύοντας ότι πέρα από τις βασικές ανάγκες οι άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν ψηλά την  ψυχολογία τους με όποιο τρόπο μπορούν. Κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν ανοιχτά Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου για να εξυπηρετήσουν και τα τελευταία τους ραντεβού ενώ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου οι Υπεραγορές τροφίμων καθώς και κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία θα λειτουργήσουν  09:00 έως 17:00....
Stavroula7. November 2020

Πολλοί είναι αυτοί που τελευταια στιγμή έσπευσαν να κουρευτούν ή να κάνουν άλλου είδους αισθητικές  περιποιήσεις αποδεικνύοντας ότι πέρα από τις βασικές ανάγκες οι άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν ψηλά την  ψυχολογία τους με όποιο τρόπο μπορούν.

Κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν ανοιχτά Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου για να εξυπηρετήσουν και τα τελευταία τους ραντεβού ενώ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου οι Υπεραγορές τροφίμων καθώς και κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία θα λειτουργήσουν  09:00 έως 17:00.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456