Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ τύχη ήταν με το μέρος μας

Σήμερα πραγματικά η τύχη ήταν με το μέρος μας. Η ώρα ήταν γύρο στις 3.30 μ.μ. τα παιδιά του ολοήμερου προγράμματος  στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Σητείας δεν είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμα τους και βρίσκονταν ακόμα στις αίθουσες διδασκαλίας. Ένας περίεργος θόρυβος έγινε αντιληπτός από όλους, ο τοίχος του σχολείου είχε καταρρεύσει και ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς στην αυλή αλλά ούτε και στο σημείο του δρόμου, ακριβός κάτω από τον τοίχο. Η ΕΔΕΑΚ βρέθηκε στο σημείο...
Stavroula10. November 2020
2o dimot

Σήμερα πραγματικά η τύχη ήταν με το μέρος μας. Η ώρα ήταν γύρο στις 3.30 μ.μ. τα παιδιά του ολοήμερου προγράμματος  στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Σητείας δεν είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμα τους και βρίσκονταν ακόμα στις αίθουσες διδασκαλίας. Ένας περίεργος θόρυβος έγινε αντιληπτός από όλους, ο τοίχος του σχολείου είχε καταρρεύσει και ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς στην αυλή αλλά ούτε και στο σημείο του δρόμου, ακριβός κάτω από τον τοίχο.

Η ΕΔΕΑΚ βρέθηκε στο σημείο άμεσα και βοήθησε τα παιδιά να φύγουν με ασφάλεια.

Το σχολείο με εντολή Δημάρχου θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.

Και είναι κάτι τέτοιες στιγμές που σκέφτεται κανείς πόσο εύκολο είναι να γίνει το κακό.

Και είναι κάτι τέτοιες στιγμές που σκέφτεται κανείς πόσο αναγκαίος  είναι ο τακτικός έλεγχος των σχολικών κτιρίων, ειδικά των παλαιών που δυστυχώς στον δήμο μας είναι η πλειοψηφία.

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456