Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΗ Γεωδιαδρομή 17 (Φαράγγι Ρίχτη), αλλάζει προς το καλύτερο

Το Φαράγγι του Ρίχτη είναι ένα από τα ποιο επισκέψιμα σημεία του Γεωπάρκου της Σητείας, κυρίως λόγω του εντυπωσιακού καταρράκτη, αλλά και την σημαντική, γεωλογική και βιολογική του αξία . Μετά από την προσπάθεια που έγινε την περασμένη χρονιά για την πληρέστερη σήμανση της διαδρομής, ακολούθησαν και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και οι εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ασφάλειας των επισκεπτών. Με απλές και πλήρως συμβατές με το τοπίο παρεμβάσεις, με τον συνεχή...
Stavroula16. November 2020
rix5
Το Φαράγγι του Ρίχτη είναι ένα από τα ποιο επισκέψιμα σημεία του Γεωπάρκου της Σητείας, κυρίως λόγω του εντυπωσιακού καταρράκτη, αλλά και την σημαντική, γεωλογική και βιολογική του αξία .
Μετά από την προσπάθεια που έγινε την περασμένη χρονιά για την πληρέστερη σήμανση της διαδρομής, ακολούθησαν και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και οι εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ασφάλειας των επισκεπτών.
Με απλές και πλήρως συμβατές με το τοπίο παρεμβάσεις, με τον συνεχή καθαρισμό του μονοπατιού, την συντήρηση και βελτίωση της σήμανσης, με την τοποθέτηση περισσότερων ερμηνευτικών και πληροφοριακών πινακίδων, αλλά κυρίως τον έλεγχο της εισόδους στο φαράγγι, οι επισκέπτες θα έχουν μια ολοκληρωμένη και ασφαλή περιήγηση σε αυτό τον εξαιρετικής ομορφιάς Γεώτοπο.
Ελπίζουμε την νέα χρονιά να προχωρήσει και η πρόταση που θα υποβάλει ο Δήμος Σητείας στα πλαίσια της ΟΧΕ UNESCO και αφορά την «Διαχείριση των επισκεπτών στο Φαράγγι του Ρίχτη». Μια εξαιρετική πρόταση σε συνεργασία με το ΙΤΕ και το Τμήμα Συστημάτων και Δικτύων. Οι ψηφιακές τεχνολογίες στην προστασία της βιοποικιλότητας και την ασφάλεια των επισκεπτών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456