Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία«ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» :”Δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε ένα παρωδία-Δημοτικό Συμβούλιο”

Επιλογή της Δημοτικής Αρχής ήταν -για τρίτη φορά-να διεξαχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο της 26/11/2020 δια περιφοράς, δηλαδή με αποστολή ηλεκτρονικής η τηλεφωνικής ψήφου, μιας διαδικασίας που δεν επιτρέπει την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών, δεν επιτρέπει το διάλογο, δεν επιτρέπει τη κριτική, τη δημοσιογραφική κάλυψη, δεν επιτρέπει τον έλεγχο. Είναι προφανές ότι εκμεταλλευόμενοι τις εγκυκλίους περί του covid,  επέλεξαν αυτή τη διαδικασία που οδηγεί στη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου με συνοπτικές διαδικασίες, που...
Stavroula27. November 2020
karamanolakhw 600Χ400

Επιλογή της Δημοτικής Αρχής ήταν -για τρίτη φορά-να διεξαχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο της 26/11/2020 δια περιφοράς, δηλαδή με αποστολή ηλεκτρονικής η τηλεφωνικής ψήφου, μιας διαδικασίας που δεν επιτρέπει την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών, δεν επιτρέπει το διάλογο, δεν επιτρέπει τη κριτική, τη δημοσιογραφική κάλυψη, δεν επιτρέπει τον έλεγχο.

Είναι προφανές ότι εκμεταλλευόμενοι τις εγκυκλίους περί του covid,  επέλεξαν αυτή τη διαδικασία που οδηγεί στη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου με συνοπτικές διαδικασίες, που οδηγεί ουσιαστικά στην υποβάθμισή του.

Είναι αδιανόητο να αποφασίζουμε για σημαντικά θέματα του τόπου χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Η εγκύκλιος του υπουργείου που αφορά τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής με τηλεδιάσκεψη, επιλέγουν όμως-εσκεμμένα- την δια περιφοράς συνεδρίαση, φιμώνοντας έτσι την αντιπολίτευση και τη δημοκρατία. Δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε ένα παρωδία-Δημοτικό Συμβούλιο.

Σητεία 27/11/2020

Η Δημοτική Παράταξη

«ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456