Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα νεότερα για την υγεία του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη

Την προσωπική του μάχη συνεχίζει να δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού». Σύμφωνα με πληροφορίες η κλινική του εικόνα είναι καλύτερη όσο αφορά τον πυρετό ο οποίος ναι μεν έχει πέσει αλλά όχι στο επίπεδο που θέλουν οι θεράποντες γιατροί. Πρόβλημα όμως υπάρχει με την οξυγόνωσή του την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν. Η εικόνα χθες ήταν αντίστροφη. Ο Υπουργός βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από...
Stavroula3. December 2020
plakiotakis foto

Την προσωπική του μάχη συνεχίζει να δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες η κλινική του εικόνα είναι καλύτερη όσο αφορά τον πυρετό ο οποίος ναι μεν έχει πέσει αλλά όχι στο επίπεδο που θέλουν οι θεράποντες γιατροί. Πρόβλημα όμως υπάρχει με την οξυγόνωσή του την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν. Η εικόνα χθες ήταν αντίστροφη.

Ο Υπουργός βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την περασμένη Δευτέρα. Το Σάββατο είχε εισαχθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ήδη ο Κρητικός πολιτικός ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό εδώ και 11 ημέρες από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει.

 

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν είναι διασωληνωμένος. Όπως επεσήμαναν οι γιατροί και η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την πορεία της υγείας του. Θα πρέπει να πέσει ο πυρετός για να του χορηγηθεί η νέα θεραπευτική αγωγή.

cretalive

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456