Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα42 φιάλες αίμα από τους Σητειακούς για τις ανάγκες των συνανθρώπων τους

Για ακόμα μια φορά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Σητειακών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο – Κεντρο Υγείας Σητείας. Με την συνδρομή της κινητής μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, λαμβάνοντας  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και διασφαλίζοντας ελάχιστο χρόνο αναμονής, παρά την μεγάλη προέλευση, συγκεντρώθηκαν 42 φιάλες πολύτιμο αίμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Οι επόμενες προγραμματισμένες αιμοδοσίες από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου είναι το απόγευμα της  Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου στο...
Stavroula3. December 2020

Για ακόμα μια φορά μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Σητειακών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο – Κεντρο Υγείας Σητείας.

Με την συνδρομή της κινητής μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, λαμβάνοντας  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και διασφαλίζοντας ελάχιστο χρόνο αναμονής, παρά την μεγάλη προέλευση, συγκεντρώθηκαν 42 φιάλες πολύτιμο αίμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Οι επόμενες προγραμματισμένες αιμοδοσίες από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου είναι το απόγευμα της  Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου στο Παλαίκαστρο και το πρωί της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου στην Ζάκρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση με τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους για ραντεβού.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456