Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠιο κοντά από ποτέ η υλοποίηση του έργου “Γηροκομείο Σητείας”

Με αφορμή την συνάντηση που είχαν η Επιτροπή στήριξης του Γηροκομείου Σητείας με τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας και τον Πολιτικό Μηχανικό, ο οποίος έχει οριστεί για την δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών, δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω Δελτίο Τύπου για την πορεία του σημαντικού έργου για την περιοχή, κατασκευής του Γηροκομείου Σητείας.   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία της Επιτροπής Στήριξης Γηροκομείου Σητείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία μελών της επιτροπής, της Πρόεδρο του...
Stavroula4. December 2020

Με αφορμή την συνάντηση που είχαν η Επιτροπή στήριξης του Γηροκομείου Σητείας με τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας και τον Πολιτικό Μηχανικό, ο οποίος έχει οριστεί για την δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών, δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω Δελτίο Τύπου για την πορεία του σημαντικού έργου για την περιοχή, κατασκευής του Γηροκομείου Σητείας.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία της Επιτροπής Στήριξης Γηροκομείου Σητείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία μελών της επιτροπής, της Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας και του Μηχανικού που έχει αναλάβει τις σχετικές μελέτες.

Έγινε πλήρης και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την πορεία των μελετών και των απαραίτητων διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου.

Τόσο ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος όσο και η Επιτροπή Στήριξης Γηροκομείου θα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την πορεία των εργασιών.

 

“Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή” δήλωσαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Καίτη Πετυχάκη- Βουτυράκη Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας αλλά και ο κ Μανόλη Νικολαΐδη Πολιτικός Μηχανικός

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456