Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΚαλό ταξίδι Πρόεδρε

Ορφάνεψε η ομάδα της ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ αφού χθες το μεσημέρι έχασε την μάχη που έδινε για τη ζωή του, στα 45 μόλις χρόνια του, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Χάρης Αχλαδιανάκης. Φτωχότερη  ολόκληρη η κοινωνία μας αφού η προσφορά, η ανιδιοτέλεια, η σεμνότητα, η καλοσύνη αλλά κυρίως η λεβεντιά ήταν τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωνε, στο μέγιστο βαθμό τους, ο άνθρωπος αυτός και τα προσέφερε  απλόχερα στους συνανθρώπους του. Αποτελούσε στήριγμα και παράδειγμα για την ομάδα...
Stavroula9. December 2020

Ορφάνεψε η ομάδα της ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ αφού χθες το μεσημέρι έχασε την μάχη που έδινε για τη ζωή του, στα 45 μόλις χρόνια του, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Χάρης Αχλαδιανάκης.

Φτωχότερη  ολόκληρη η κοινωνία μας αφού η προσφορά, η ανιδιοτέλεια, η σεμνότητα, η καλοσύνη αλλά κυρίως η λεβεντιά ήταν τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωνε, στο μέγιστο βαθμό τους, ο άνθρωπος αυτός και τα προσέφερε  απλόχερα στους συνανθρώπους του.

Αποτελούσε στήριγμα και παράδειγμα για την ομάδα του, για τον τόπο του, για την οικογένεια του, για τους φίλους του.

 

Η αγαπημένη του ομάδα τον αποχαιρέτησε με το παρακάτω μηνυμα:

 

“Μαύρη μέρα για την οικογένεια μας η σημερινή.

Η Νίκη Σητείας θρηνεί το χαμό του πρώην προέδρου της και μέλος του Δ.Σ. της ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗ ΘΕΟΧΑΡΗ.

Ο Χάρης μας ήταν από τους πρωτεργάτες και ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα μας ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια τα τελευταία χρόνια.

‘Ηταν ο Πρόεδρος που δεν έλειπε ποτέ και από πουθενά. ‘Ηταν ο ‘Ανθρωπος που ήταν δίπλα σε ΟΛΟΥΣ ότι πρόβλημα και αν αντιμετώπιζαν.

‘Ηταν ο φύλακας άγγελος της Νίκης όπου και όποτε χρειαζόταν . Και τα κατάφερνε σε όλα. Μόνο αυτήν την καταραμένη αρρώστια δεν κατάφερε να βάλει κάτω.

Δυστυχώς ένα χρόνο μετά κατάφερε και τον λύγισε.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…μα πάνω απ’ όλα ΦΙΛΕ… Να μας προσέχεις και να μας καμαρώνεις από εκεί ψηλά γιατί θα κάνουμε τα πάντα για να σε κάνουμε υπερήφανο…

Καλή αντάμωση αδερφέ …..”

 

 

θα είσαι πάντα ο πρόεδρος της αγαπημένης σου ΝΙΚΗΣ…

θα είσαι πάντα ο πρόεδρος της καρδιάς μας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456