Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας : Θα μας βρει μπροστά του όποιος εμποδίσει τον ΒΟΑΚ να φτάσει μέχρι την Σητεία

“Το λόγο θα έχουν οι κοινωνίες”   Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ Γιάννη Κεφαλογγιάνη για τον ΒΟΑΚ, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Γουλιδάκη με συμμετοχή των δημάρχων Λασιθίου αλλά και εκπροσώπων του τεχνικού, οικονομικού και εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Λασιθίου. Οι συμμετέχοντες αποτελούν την επιτροπή που συστάθηκε προκειμένου να προωθήσει τη θέση του Λασιθίου για την καθολική υλοποίηση του σημαντικού έργου για ολόκληρο το νησί, του ΒΟΑΚ...
Stavroula10. December 2020
“Το λόγο θα έχουν οι κοινωνίες”

 

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ Γιάννη Κεφαλογγιάνη για τον ΒΟΑΚ, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ Γιάννη Γουλιδάκη με συμμετοχή των δημάρχων Λασιθίου αλλά και εκπροσώπων του τεχνικού, οικονομικού και εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Λασιθίου.

Οι συμμετέχοντες αποτελούν την επιτροπή που συστάθηκε προκειμένου να προωθήσει τη θέση του Λασιθίου για την καθολική υλοποίηση του σημαντικού έργου για ολόκληρο το νησί, του ΒΟΑΚ από Καστέλι έως Σητεία.

Ο κ Κεφαλογιάννης σε δηλώσεις του έθεσε ξεκάθαρα εκτός του προγραμματισμού του μεγάλου αυτού έργου το Λασίθι.

“Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να κινηθούμε συντονισμένα” δήλωσε μετά την συνάντηση  στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

“Η απόφαση είναι ειλημμένη και δεδομένη. Συντεταγμένα με πνεύμα ομόνοιας και συνοχής είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την καθολική υλοποίηση του ΒΟΑΚ.

Θα ζητηθεί άμεσα από τον πρωθυπουργό να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Αν υπάρχει πολιτική βούληση το έργο θα υλοποιηθεί όπως έγινε και με το Καστέλι το οποίο ήταν εκτός σχεδιασμού.

Και να μην ξεχνάμε ότι το κομμάτι του Λασιθίου είναι το πιο ώριμο μελετητικά.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρωθυπουργός και δη Κρητικός που θα βάλει την υπογραφή του να διχοτομηθεί το νησί.

Θα μας βρει μπροστά του όποιος μπει εμπόδιο στην ενιαία ολοκλήρωση του έργου.

Το λόγο μετά θα έχουν οι κοινωνίες”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456