Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈνα μεγάλο ευχαριστώ από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με χαρά ανακοινώνει την συλλογή ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ φιαλών αίματος στο πλαίσιο δράσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στον προαύλιο χώρο της μονάδας ευθύνης μας. Το αίμα είναι ένα σπάνιο αγαθό σε έλλειψη. Δεν διατίθεται στα ράφια, δεν πωλείται με αντίτιμο, δεν παράγεται σε εργοστάσια. Το δημιουργεί μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός και το προσφέρει μόνο η ανθρώπινη ευαισθησία. Γι’ αυτό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους εθελοντές και...
Stavroula11. December 2020
daratsianu

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με χαρά ανακοινώνει την συλλογή ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ φιαλών αίματος στο πλαίσιο δράσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στον προαύλιο χώρο της μονάδας ευθύνης μας.

Το αίμα είναι ένα σπάνιο αγαθό σε έλλειψη. Δεν διατίθεται στα ράφια, δεν πωλείται με αντίτιμο, δεν παράγεται σε εργοστάσια. Το δημιουργεί μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός και το προσφέρει μόνο η ανθρώπινη ευαισθησία. Γι’ αυτό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους εθελοντές και νέους αιμοδότες που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ και κάνουν αυτό το όραμα πράξη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ που για άλλη μια φορά συνέβαλε τα μέγιστα στη συλλογή αίματος.

ΤΙΜΟΥΜΕ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Σητείας για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της δεύτερης κατά σειρά δράσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ».

Τέλος ευχαριστούμε και όλους όσοι προσήλθαν έχοντας την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα αλλά δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν.

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη, ιδιαίτερα λόγω της τραγικής υγειονομικής συγκυρίας του Covid 19 και η συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς πολύτιμη. Ευελπιστώντας σε άλλη μια αγαστή συνεργασία πολιτών και κράτους ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία

 

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

 

 

                                                                                ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456