Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟριστικό λουκέτο για πολλές επιχειρήσεις μετά την απόφαση για το click away

Μόνο το 10% των επιχειρήσεων της χώρας έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις πωλήσεις μέσω του click away επιβεβαιώνουν άνθρωποι του εμπορικού κόσμου αμφισβητώντας έτσι την καλή πρόθεση  της κυβέρνησης για την εφαρμογή αυτού του μέτρου. Την δυσαρέσκεια των επαγγελματιών και της Σητείας εξέφρασε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Μάρω Νικητάκη κάνοντας παράλληλα την δυσάρεστη πρόβλεψη ότι πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν αυτήν την περίοδο αλλά κάποιες από αυτές θα βάλουν και οριστικό λουκέτο....
Stavroula12. December 2020

Μόνο το 10% των επιχειρήσεων της χώρας έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις πωλήσεις μέσω του click away επιβεβαιώνουν άνθρωποι του εμπορικού κόσμου αμφισβητώντας έτσι την καλή πρόθεση  της κυβέρνησης για την εφαρμογή αυτού του μέτρου.

Την δυσαρέσκεια των επαγγελματιών και της Σητείας εξέφρασε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Μάρω Νικητάκη κάνοντας παράλληλα την δυσάρεστη πρόβλεψη ότι πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν αυτήν την περίοδο αλλά κάποιες από αυτές θα βάλουν και οριστικό λουκέτο.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456