Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητεία: Το “Γαλατικό Χωριό” της Ελλάδας

Εν μέσω πανδημίας πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να ζουν στο “Γαλατικό Xωριό”, όπως το λένε χαρακτηριστικά, της Ελλάδας αναφερόμενοι στην Σητεία στην πιο “καθαρή” περιοχή της χώρας όπως  είχε πει σε δηλώσεις του και ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Παρ όλα αυτά, μετά και τα οριζόντια νέα μέτρα στο λιανεμπόριο οι επιχειρήσεις τις Σητείας βρίσκονται σε οριακό σημείο μην έχοντας να περιμένουν τίποτα σημαντικό από την εφαρμογή του click away. Την ίδια...
Stavroula13. December 2020

Εν μέσω πανδημίας πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να ζουν στο “Γαλατικό Xωριό”, όπως το λένε χαρακτηριστικά, της Ελλάδας αναφερόμενοι στην Σητεία στην πιο “καθαρή” περιοχή της χώρας όπως  είχε πει σε δηλώσεις του και ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Παρ όλα αυτά, μετά και τα οριζόντια νέα μέτρα στο λιανεμπόριο οι επιχειρήσεις τις Σητείας βρίσκονται σε οριακό σημείο μην έχοντας να περιμένουν τίποτα σημαντικό από την εφαρμογή του click away.

Την ίδια κατάσταση βιώνουν και οι επιχειρήσεις της εστίασης οι οποίες από την αρχή της πανδημίας πλήρωσαν ακριβά τις συνέπειες της και τώρα αρκούνται στις υπηρεσίες  delivery που προφέρουν στους πελάτες τους και στα ελάχιστα που δίνει η πολιτεία για την στήριξης τους.

…μέχρι πότε…

 

“Προχωράμε στο άγνωστο. Δεν ξέρουμε  τί μέλλει γενέσθαι και πόσο θα κρατήσει όλο αυτό. Όλα δείχνουν πως θα πάει μακριά” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Κώστας Κατσαμποξάκης επιχειρηματίας στην εστίαση.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456