Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔημαρχείο και Αστεροσχολείο έργα που θα δουν οι Σητειακοί να υλοποιούνται το 2021

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ Παπαδάκης Ιωάννης έδωσε τις ευχές του μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το 2021 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δώσει τη δυνατότητα η νέα καλύτερη χρονιά να ολοκληρωθεί το ρεαλιστικό, όπως χαρακτηριστικά λέει, τεχνικό προγραμμα του Δήμου Σητείας το οποίο περιλαμβάνει 19 έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο. Δημαρχείο, Αστεροσχολείο, παραλιακός αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου είναι οι προτεραιότητες για αυτή τη...
Stavroula2. January 2021

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ Παπαδάκης Ιωάννης έδωσε τις ευχές του μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το 2021 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα δώσει τη δυνατότητα η νέα καλύτερη χρονιά να ολοκληρωθεί το ρεαλιστικό, όπως χαρακτηριστικά λέει, τεχνικό προγραμμα του Δήμου Σητείας το οποίο περιλαμβάνει 19 έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο.

Δημαρχείο, Αστεροσχολείο, παραλιακός αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου είναι οι προτεραιότητες για αυτή τη χρονιά. Κυρίαρχο ζήτημα  ο ΒΟΑΚ. Ένα έργο για το οποίο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση αν θέλουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

“Σαν Σητειακοί συγκεντρώνουμε όλα τα καλά χαρακτηριστικά του Έλληνα και στα δύσκολα μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα. Η ανάπτυξη σε αυτόν τον τόπο θα έρθει μετά από σκληρή δουλειά. Αν δουλέψουμε θα κατακτήσουμε αυτά που μας αναλογούν σαν τόπος”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456