Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“Η ανευθυνότητα κάποιον μας έχει φέρει σήμερα σε δύσκολη θέση”

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σητείας, η πρώτη της χρονιάς και μετά τις τελευταίες δυσάρεστη  εξελίξεις, όλοι επικεντρώθηκαν στον σημαντικό ρόλο που παίζει η ατομική ευθύνη στον περιορισμό ή αντίθετα την εξάπλωση της πανδημίας. Από τη μια στιγμή στην άλλη ο ολόκληρος Δήμος Σητείας βρέθηκε εκτεθειμένος στον ιο από την ανεύθυνη στάση κάποιον πολιτών. ” Η απερισκεψία είναι ο χειρότερος σύμβουλος στο θέμα της πανδημίας. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει η υπευθυνότητα που πρέπει...
Stavroula4. January 2021

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σητείας, η πρώτη της χρονιάς και μετά τις τελευταίες δυσάρεστη  εξελίξεις, όλοι επικεντρώθηκαν στον σημαντικό ρόλο που παίζει η ατομική ευθύνη στον περιορισμό ή αντίθετα την εξάπλωση της πανδημίας.

Από τη μια στιγμή στην άλλη ο ολόκληρος Δήμος Σητείας βρέθηκε εκτεθειμένος στον ιο από την ανεύθυνη στάση κάποιον πολιτών.

” Η απερισκεψία είναι ο χειρότερος σύμβουλος στο θέμα της πανδημίας. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει η υπευθυνότητα που πρέπει να υπάρχει από κάποιους,  ιδικά όταν η ενασχόληση τους έχει να κάνει με πολύ κόσμο” ανέφερε φανερά ενοχλημένος στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας, βρίσκοντας όλους τους συμμετέχοντες στην επιτροπή αντιμετώπισης της πανδημίας, σύμφωνους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456