Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚλειστά τα σχολεία του Δήμου Σητείας μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Σητείας για μια επιπλέον εβδομάδα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Προτεραιότητα πριν βρεθούν στις τάξεις εκπαιδευτικοι και παιδιά να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων τονίζει ο κ Αλέξανδρος Αλεξάκης Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «ο Μύσων»   Με πρωτοβουλία του Συλλόγου  θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα που ερχεται τεστ ανίχνευσης covid-19 σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους, καλώς  εχόντων των πραγμάτων , στις 18 Ιανουαρίου....
Stavroula7. January 2021

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Σητείας για μια επιπλέον εβδομάδα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Προτεραιότητα πριν βρεθούν στις τάξεις εκπαιδευτικοι και παιδιά να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων τονίζει ο κ Αλέξανδρος Αλεξάκης Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «ο Μύσων»

 

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου  θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα που ερχεται τεστ ανίχνευσης covid-19 σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους, καλώς  εχόντων των πραγμάτων , στις 18 Ιανουαρίου.

 

Η σχετική ανακοίνωση από το Δήμο αναφέρει:

Με την υπ’ αριθ. 12/7-1-2021 απόφαση Δημάρχου και στα πλαίσια της λήψης μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, εγκρίθηκε:

α)  η αναστολή λειτουργίας όλων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και των μονάδων Ειδικής Αγωγής του Δήμου Σητείας, από 11 μέχρι 17 Ιανουαρίου 2021 και

β) η αναστολή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου με φυσική παρουσία. Τα σχολεία για το παραπάνω διάστημα θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456