Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε δραματικούς τόνους η τοποθέτηση του Δημάρχου Σητείας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Σε δραματικούς τόνους ήταν η τοποθέτηση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Χαρακτηριστική ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος προκειμένου να περιγράψει την προοπτική που μπορεί να έχει το φαινόμενο αν δεν αναλάβουμε σύντομα όλοι τις ευθύνες μας. “Αν το φαινομενο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μόνο ο θεός θα μπορέσει να μας βοηθήσει” Βασικό αίτημα να συνεχιστούν τα τεστ στην περιοχή του Παλαικάστρου καθώς και σε όλο το εύρος...
Stavroula8. January 2021

Σε δραματικούς τόνους ήταν η τοποθέτηση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος προκειμένου να περιγράψει την προοπτική που μπορεί να έχει το φαινόμενο αν δεν αναλάβουμε σύντομα όλοι τις ευθύνες μας. “Αν το φαινομενο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μόνο ο θεός θα μπορέσει να μας βοηθήσει”

Βασικό αίτημα να συνεχιστούν τα τεστ στην περιοχή του Παλαικάστρου καθώς και σε όλο το εύρος του Δήμου για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης.

Σε σημερνή συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα υπογράφει το τελικό κείμενο το οποίο θα περιλαμβάνει τα αιτήματα του Δήμου και θα σταλεί στους αρμοδίους

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456