Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: Θεωρούμε επιεικώς απερίσκεπτη την απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων την προσεχή Δευτέρα. Τα παιδιά μας βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός σχολικών αιθουσών, με μηδενικά κρούσματα και τώρα που ο ιός βρίσκεται ανάμεσά μας καλούνται να επιστρέψουν. Επικαλούμαστε την άτυχη χρονική συγκυρία και την ατομική ευθύνη του καθενός και καλούμε τους γονείς να στηρίξουν την εύλογη ανησυχία μας και να μην...
Stavroula9. January 2021
δ.σ πισκ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Θεωρούμε επιεικώς απερίσκεπτη την απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων την προσεχή Δευτέρα. Τα παιδιά μας βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός σχολικών αιθουσών, με μηδενικά κρούσματα και τώρα που ο ιός βρίσκεται ανάμεσά μας καλούνται να επιστρέψουν.

Επικαλούμαστε την άτυχη χρονική συγκυρία και την ατομική ευθύνη του καθενός και καλούμε τους γονείς να στηρίξουν την εύλογη ανησυχία μας και να μην προσέλθουν τα παιδιά τους στο σχολείο τουλάχιστον μέχρι το πέρας της επόμενης εβδομάδας.

Εκ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πισκοκεφάλου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456