Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νικητές!

Ένα μεγάλο μπράβο στις επιχειρήσεις της πόλης που οικειοθελώς υποβάλλονται σε τεστ προκειμένου να διασφαλίσουν την δημόσια υγεία. Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους με θετικά αποτελέσματα Covid19 που το ανακοίνωσαν δημόσια προκειμένου να γίνει ευκολότερα η ιχνηλάτηση των επαφών τους και να μειωθεί η διασπορά! Γρήγορα περαστικά σε όλους! Ένα μεγάλο μπράβο στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Σητείας και των γύρω περιοχών που αποφάσισαν για αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα να μη στείλουν τα παιδιά...
Stavroula9. January 2021
toygeder
📍 Ένα μεγάλο μπράβο στις επιχειρήσεις της πόλης που οικειοθελώς υποβάλλονται σε τεστ προκειμένου να διασφαλίσουν την δημόσια υγεία.
📍 Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους με θετικά αποτελέσματα Covid19 που το ανακοίνωσαν δημόσια προκειμένου να γίνει ευκολότερα η ιχνηλάτηση των επαφών τους και να μειωθεί η διασπορά! Γρήγορα περαστικά σε όλους!
📍 Ένα μεγάλο μπράβο στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Σητείας και των γύρω περιοχών που αποφάσισαν για αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο και ήρθαν αντιμέτωποι με το Υπουργείο Παιδείας.
👉 Όλα αυτά σημαίνουν ανθρωπιά, υπευθυνότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια.
👉 Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να προσπεράσουμε την κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε
👉 Ενωμένοι και τηρώντας τα μέτρα προχωράμε και θα βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ νικητές!

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456