Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤην ερχόμενη εβδομάδα τα rapid test “του δρόμου” στο Δήμο Σητείας

Χωρίς να μπορεί να οριστεί αυτή τη στιγμή συγκεκριμένη ημερομηνία, λόγω των καιρικών συνθηκών, σήμερα δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες για την δράση drive through (rapid test μέσα από αυτοκίνητο) που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον Δήμο Σητείας. Η κα Αθηνά Καρπούζη,  επόπτρια των Κινητών Ομάδων Υγείας Ειδικού Σκοπού ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, έδωσε σήμερα πληροφορίες για το εγχείρημα και προέτρεψε τους  συνδημότες μας  που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη τους να συμμετέχουν. Τις...
Stavroula9. January 2021

Χωρίς να μπορεί να οριστεί αυτή τη στιγμή συγκεκριμένη ημερομηνία, λόγω των καιρικών συνθηκών, σήμερα δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες για την δράση drive through (rapid test μέσα από αυτοκίνητο) που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον Δήμο Σητείας.

Η κα Αθηνά Καρπούζη,  επόπτρια των Κινητών Ομάδων Υγείας Ειδικού Σκοπού ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, έδωσε σήμερα πληροφορίες για το εγχείρημα και προέτρεψε τους  συνδημότες μας  που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη τους να συμμετέχουν.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί η ακριβής ημερομηνία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456