Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γουλιδάκης στο Παλαίκαστρο

Δήμος Σητείας/Πολιτική Προστασία Την Παρασκευή 8/1/2021 στις 12:00, επισκέφτηκε το χωριό μας ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κος Γουλιδάκης Ιωάννης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και κατά τόπον αρμόδιο Αιλαμάκη Γεωργίου και του Προέδρου της Κοινότητας Παλαικάστρου Κου Χατζηδάκη Νίκου. Η επίσκεψη έχει να κάνει με την ενημέρωση του αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση λόγο του lockdown που έχει περιέλθει το χωριό, λόγω των επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων COVID-19. Στη συνέχεια εδοθησαν οδηγίες – κατευθύνσεις...
Stavroula10. January 2021
γουλιδακισ οκ φοτο
Δήμος Σητείας/Πολιτική Προστασία
Την Παρασκευή 8/1/2021 στις 12:00, επισκέφτηκε το χωριό μας ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κος Γουλιδάκης Ιωάννης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και κατά τόπον αρμόδιο Αιλαμάκη Γεωργίου και του Προέδρου της Κοινότητας Παλαικάστρου Κου Χατζηδάκη Νίκου.
Η επίσκεψη έχει να κάνει με την ενημέρωση του αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση λόγο του lockdown που έχει περιέλθει το χωριό, λόγω των επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων COVID-19.
Στη συνέχεια εδοθησαν οδηγίες – κατευθύνσεις σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνει η εγκύκλιος του υπουργείου .
Επιλύθηκαν απορίες, που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης..
Ο Κος Αντιπεριφερειάρχης ως ένδειξη συμπαράστασης αλλά και ανταπόκρισης του αιτήματος της πολιτικής προστασίας, παρέδωσε στη κοινότητα Παλαικάστρου είδη προστασίας όπως γάντια, μάσκες, απολυμαντικά, καθαριστικά, στολές μιας χρήσης, για τις άμεσες ανάγκες, μερίμνη κοινότητας..
Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας, τον ευχαριστώ θερμά για την όλη του συμπαράσταση και ευαισθησία, που καταδεικνύουν πρωτίστως το ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά την πολιτική ηθική και υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Του εύχομαι χρόνια πολλά με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής , να είναι υγιής και δυνατός , χαρούμενος και δραστήριος.
Με εκτίμηση
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456