Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚαι τα 190 δείγματα των εκπαιδευτικών αρνητικά

Με την προέλευση τους να είναι στο 100% οι εκπαιδευτικοι σήμερα μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου τους και με την στήριξη του Δήμου πραγματοποίησαν rapid test προκειμένου να διασφαλιστεί η καθαρή εικόνα στο σύνολο της  εκπαιδευτικής κοινότητας.  Σύμφωνα με πληροφορίες και τα 190 δείγματα των εκπαιδευτικών ήταν αρνητικά. “Οι εκπαιδευτικοί όπως πάντα έτσι και τώρα θα βρουν τρόπο να είναι κοντά στους μαθητές τους. Κάνουμε έκκληση, έστω και τώρα στους αρμόδιους να αναλάβουν την ευθύνη...
Stavroula11. January 2021

Με την προέλευση τους να είναι στο 100% οι εκπαιδευτικοι σήμερα μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου τους και με την στήριξη του Δήμου πραγματοποίησαν rapid test προκειμένου να διασφαλιστεί η καθαρή εικόνα στο σύνολο της  εκπαιδευτικής κοινότητας.  Σύμφωνα με πληροφορίες και τα 190 δείγματα των εκπαιδευτικών ήταν αρνητικά.

“Οι εκπαιδευτικοί όπως πάντα έτσι και τώρα θα βρουν τρόπο να είναι κοντά στους μαθητές τους. Κάνουμε έκκληση, έστω και τώρα στους αρμόδιους να αναλάβουν την ευθύνη και να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων” δήλωσε κατά την εξέλιξη της διαδικασίας ο κ Αλέξανδρος Αλεξάκης Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «Ο Μύσων»

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456