Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑρνητικά όλα τα rapid test στη Ζάκρο

Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα των rapid test που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ σήμερα στην τοπική κοινότητα της Ζάκρου. Φαίνεται πως η υπεύθυνη στάση την οποία  επέδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πρωτοβουλίες που έλαβε η τοπική κοινότητα από την πρώτη στιγμή του προβλήματος έφεραν αποτέλεσμα. 168 τα αρνητικά δείγματα και την ικανοποίηση του για το αισιόδοξο αυτό αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζάκρου κ Κώστας Κεκερίδης συστήνοντας σε όλους να ενταθεί η...
Stavroula13. January 2021
Rapid_test_kits_PTI

Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα των rapid test που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ σήμερα στην τοπική κοινότητα της Ζάκρου. Φαίνεται πως η υπεύθυνη στάση την οποία  επέδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πρωτοβουλίες που έλαβε η τοπική κοινότητα από την πρώτη στιγμή του προβλήματος έφεραν αποτέλεσμα.

168 τα αρνητικά δείγματα και την ικανοποίηση του για το αισιόδοξο αυτό αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζάκρου κ Κώστας Κεκερίδης συστήνοντας σε όλους να ενταθεί η προσοχή και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για όλη την επαρχεία. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τον ΕΟΔΥ και την κα Καρπούζη για την διαδικασία και το ενδιαφέρον . Επίσης ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας για την μέριμνα του. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας κ Γιώργος Αιλαμάκης δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Το σημερινό αποτέλεσμα που έδειξαν τα rapid test από την Ζάκρο είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την μη εξάπλωση του προβλήματος. Είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του αποτελέσματος που φέρνει η υπεύθυνη στάση. Όταν λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα μπορούμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και την κα Καρπούζη για την σημαντική προσπάθεια αλλά και τον πρόεδρο της Κοινότητας κ Κεκερίδη για την άρτια και ασφαλή οργάνωση”.

Από τον αντιδήμαρχο κ Αιλάμακη παραδόθηκαν στον πρόεδρο της κοινότητας ατομικές μάσκες προστασίας  για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Ζάκρου.

Τα ίδια καλά αποτελέσματα μπορούν να έχουν και άλλα σημεία της επαρχίας αλλά και η πόλη της Σητείας αν τηρήσουμε τα μέτρα και φερθούμε υπεύθυνα.

Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί η ευκαιρία με τα drive-through rapid test να έχουμε μια γενικότερη εικόνα για την πόλη της Σητείας. Ευκαιρία για όλους μας να γνωρίζουμε,  να προστατευθούμε και να προστατεύσουμε.

Η  ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και θα ανακοινωθεί σύντομα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456