Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπανάληψη των  rapid test αμέσως μετά τη λήξη του lockdown στο Παλαίκαστρο

Ενώ έληγε αύριο 15 Ιανουαρίου το τοπικό lockdown στην Τ.Κ. Παλαικάστρου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου τα περιοριστικά μέτρα  παρατείνονται έως  τη Δευτέρα 18-01-2021. Προγραμματισμός για επανάληψη των  rapid test αμέσως μετά τη λήξη του lockdown για να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα της τωρινής κατάστασης θα γίνει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα και με δήλωση του αρμοδίου Αντιδήμαρχου κ Γιώργου Αιλαμάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ....
Stavroula14. January 2021

Ενώ έληγε αύριο 15 Ιανουαρίου το τοπικό lockdown στην Τ.Κ. Παλαικάστρου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου τα περιοριστικά μέτρα  παρατείνονται έως  τη Δευτέρα 18-01-2021.

Προγραμματισμός για επανάληψη των  rapid test αμέσως μετά τη λήξη του lockdown για να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα της τωρινής κατάστασης θα γίνει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα και με δήλωση του αρμοδίου Αντιδήμαρχου κ Γιώργου Αιλαμάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

“Δεν εφησυχάζουμε τηρούμε τα μέτρα και συνεχίζουμε την σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση της κατάστασης. Ας ακολουθησουμε το θετικό παράδειγμα της Ζάκρου για να επανέλθουμε σύντομα στις ζωές μας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456