Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΓιατί δεν έγινε το drive through στην Σητεία

Απάντηση στο γιατί δεν έγινε το drive through στην Σητεία . Το περασμένο Σάββατο 9/1/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν ο Κος Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος ΠΠ, ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, ο Δκτης αστυνομικού τμήματος, η διοικητρια της 7ης ΔΥΠΕ , η διοικητρια του Νοσοκομείου, η επόπτρια των ΚΟΜΥ Λασιθίου, η διοικητικός ΚΟΜΥ προκειμένου να καθοριστούν τα σημεία για την πραγματοποίηση των drive through. Μετά των καθορισμό των σημείων λήψης των τέστ, έγινε γνωστό...
Stavroula15. January 2021
ail.katal
Απάντηση στο γιατί δεν έγινε το drive through στην Σητεία .
Το περασμένο Σάββατο 9/1/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν ο Κος Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος ΠΠ, ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, ο Δκτης αστυνομικού τμήματος, η διοικητρια της 7ης ΔΥΠΕ , η διοικητρια του Νοσοκομείου, η επόπτρια των ΚΟΜΥ Λασιθίου, η διοικητικός ΚΟΜΥ προκειμένου να καθοριστούν τα σημεία για την πραγματοποίηση των drive through.
Μετά των καθορισμό των σημείων λήψης των τέστ, έγινε γνωστό ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο σχετικά καλός καιρός.
Σημειωτέον ότι εκείνη τη μέρα φυσούσε ισχυρός Νότιος άνεμος .
Η υπεύθυνη ιατρός των τέστ μας ανέφερε ότι με τέτοιες καιρικές συνθήκες δεν μπορεί να γίνει το drive through αφού ο αέρας δεν αφήνει τα “”στικάκια”” στο τραπέζι η δε σκόνη που μεταφέρεται αλλοιώνει το αποτέλεσμα εάν επικαθίσει πάνω τους.
Μας είπαν ότι θα παρακολουθούν τα δελτία καιρού και δύο μέρες ενωρίτερα θα μας ενημέρωναν ώστε να ειδοποιηθουν οι δημότες..
Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες όχι μόνο δεν καλυτέρευσαν αλλά είχαμε επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.
Επομένως είναι καθαρά θέμα του ΕΟΔΥ ..
Ο Δήμος είχε συνεχή επαφή με την επόπτρια ΚΟΜΥ και αποφασίστηκε τη περασμένη Δευτέρα να γίνουν στατικά τεστ στους κατοίκους της Ζάκρου.
Άλλη ενημέρωση δεν έχουμε από τον ΕΟΔΥ και είμαστε εν αναμονή λήψης αποφάσεων .
Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί μέχρι και σήμερα…
Εχει αποφασιστεί ομόφωνα στο ΔΣ η άμεση λήψη τέστ τόσο στη πόλη της Σητείας αλλά η συνέχιση των τέστ και στη κοινότητα Παλαικάστρου… προσωπικά ως Αντιδήμαρχος ενημερώνω διαρκώς τον Κο Δημαρχο έως ότου επιτευχθεί άμεσα η δράση..
Η εισήγηση της Πολιτικής Προστασίας και του Κου Δημάρχου , είναι να γίνουν ΑΜΕΣΑ στατικά
Γιώργος Αιλαμάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456