Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚλειστό μόνο το τμήμα στο Δημοτικό Σχολείο με το θετικό κρούσμα. Μοριακά τεστ στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου

“Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το τελευταίο θετικό περιστατικό covid-19 στο Δήμο το οποίο ήταν εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας αφού ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες” υπογραμμίζει σε κάθε ευκαιρία ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Άμεσα πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα ενώ με πρωτοβουλία του Δήμου στην Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα γίνουν μοριακά τεστ, σε ιδιωτικό ιατρείο, σε  όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας όπου εντοπίστηκε το θετικό κρούσμα. Αίτημα...
Stavroula17. January 2021
apolimansi _koronoios_klistasxoleia

“Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το τελευταίο θετικό περιστατικό covid-19 στο Δήμο το οποίο ήταν εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας αφού ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες” υπογραμμίζει σε κάθε ευκαιρία ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Άμεσα πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα ενώ με πρωτοβουλία του Δήμου στην Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα γίνουν μοριακά τεστ, σε ιδιωτικό ιατρείο, σε  όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας όπου εντοπίστηκε το θετικό κρούσμα.

Αίτημα της Δημοτικής Αρχής ήταν να παραμείνει για όσο χρειαστεί κλειστό το σχολείο όμως σύμφωνα με όσα προβλέπει το πρωτόκολλο θα λειτουργήσει κανονικά ενώ θα παραμείνει κλειστό μόνο το συγκεκριμένο τμήμα για δυο εβδομάδες.

Πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών, όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Σητείας ο “Ο Μύσων” κ Αλέξανδρος Αλεξάκης, είναι να γίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα τεστ στους εκπαιδευτικούς αφού έχουν υψηλό δείκτη επικινδυνότητας. Ο κ Αλεξάκης  τονίζει ότι οι εκπαιδευτικοί θέλουν τα σχολεία ανοιχτά όμως κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456