Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου: “Συνιστούμε προσοχή και υπευθυνότητα”

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας, έπειτα από έκτακτη συνέλευση, αποφασίσαμε σήμερα 17 Ιανουαρίου 2021, να στηρίξουμε πιθανή απόφαση γονέων, να μην στείλουν το παιδί τους στο σχολείο, για δεύτερη εβδομάδα. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία που μας εκφράζουν οι γονείς, με βάση τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Περιμένουμε όλοι με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις, σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σχολείο και την περιοχή μας. Συνιστούμε σε όλους προσοχή και υπευθυνότητα, για να...
Stavroula17. January 2021
Χωρίς-τίτλο2-710x434
O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας,
έπειτα από έκτακτη συνέλευση, αποφασίσαμε σήμερα 17 Ιανουαρίου 2021, να στηρίξουμε πιθανή απόφαση γονέων, να μην στείλουν το παιδί τους στο σχολείο, για δεύτερη εβδομάδα.
Καταλαβαίνουμε την ανησυχία που μας εκφράζουν οι γονείς, με βάση τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Περιμένουμε όλοι με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις, σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σχολείο και την περιοχή μας. Συνιστούμε σε όλους προσοχή και υπευθυνότητα, για να επιστρέψουν τα παιδιά με ασφάλεια στο σχολείο, το γρηγορότερο.
To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων,
1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456