Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑρνητικά και τα 146 rapid test που έγιναν σήμερα στο Παλαίκαστρο

Όπως είχε ήδη προαναγγελθεί σήμερα Τρίτη πραγματοποιήθηκαν rapid test για covid-19 στους κατοίκους του Παλαικάστρου από την κινητή μονάδα (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ  Ν. Λασιθίου με επικεφαλής την κα Αθηνά Καρπούζη. 146 προσήλθαν και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στη διαδικασία. Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και στα 146 δείγματα. Την διαδικασία υποστήριξε κλιμάκιο του  Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας αποτελούμενο από την Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου, κα Καταξάκη Βασιλεία και τη Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας,...
Stavroula19. January 2021
rapid-test-astegoi-athina-INTIMENEWS-768x480

Όπως είχε ήδη προαναγγελθεί σήμερα Τρίτη πραγματοποιήθηκαν rapid test για covid-19 στους κατοίκους του Παλαικάστρου από την κινητή μονάδα (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ  Ν. Λασιθίου με επικεφαλής την κα Αθηνά Καρπούζη.

146 προσήλθαν και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στη διαδικασία. Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και στα 146 δείγματα.

Την διαδικασία υποστήριξε κλιμάκιο του  Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας αποτελούμενο από την Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου, κα Καταξάκη Βασιλεία και τη Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας, κα Μουστάκη Μαρία.

Παρούσα στη διαδικασία ήταν  η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη, καθώς και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης που ήταν παρών στη διαδικασία εξέφρασε την ικανοποίηση του και υπενθύμισε ότι “δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456