Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία“Ζητούμε την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την καταστροφή του οδικού δικτύου της Σητείας”

Για μια ακόμα φορά αγανακτισμένοι οι πολίτες στέκονται εκτεθειμένοι, αντιμέτωποι με τις διαθέσεις οποιουδήποτε εργολάβου να φερθεί με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπουμε να καταστρέφεται, στην κυριολεξία, το οδικό δίκτυο μέσα και έξω από την πόλη της Σητείας χωρίς κανείς να μπορεί να διασφαλίσει την πλήρη αποκατάσταση του και χωρίς κανείς, ούτε πολίτης αλλά ούτε και υπηρεσία, να μπορεί να βάλει ένα τέλος σε αυτό αφού οι ασφαλιστικές...
Stavroula22. January 2021

Για μια ακόμα φορά αγανακτισμένοι οι πολίτες στέκονται εκτεθειμένοι, αντιμέτωποι με τις διαθέσεις οποιουδήποτε εργολάβου να φερθεί με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπουμε να καταστρέφεται, στην κυριολεξία, το οδικό δίκτυο μέσα και έξω από την πόλη της Σητείας χωρίς κανείς να μπορεί να διασφαλίσει την πλήρη αποκατάσταση του και χωρίς κανείς, ούτε πολίτης αλλά ούτε και υπηρεσία, να μπορεί να βάλει ένα τέλος σε αυτό αφού οι ασφαλιστικές δικλείδες που επικαλούνται οι υπεύθυνοι της κατάστασης είναι φυσικά υπέρ τους.

 

Χαρακτηριστική είναι η σημερινή παρέμβαση του

κ Κατσαμποξάλη Κωστή

Γραμματέα του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας

 

“Ζούμε τελευταία μια τριτοκοσμική κατάσταση στη Σητεία και εννοούμε την γρήγορη καταστροφή των δρόμων της πόλης μας αλλά τελευταία και του επαρχιακού δρόμου Σητείας Παλαικάστρου μέχρι το Τ.Ε.Ι Διατροφολογίας

Ο ίδιος εργολάβος έχει αναλάβει τα νέα δίκτυα οπτικών ινών που όπως μαθαίνουμε είναι κοινωφελή έργα και παρά τα έγγραφα και τα τηλεφωνήματα του αρμόδιου αντιδημάρχου στην διεύθυνση τεχνικών έργων περιφερειακής ενότητας Λασιθίου δεν άλλαξε τίποτα

Έτσι τα λούκια συνετίζουν να ανοίγουν και να τα κλείνουν γρήγορα χωρίς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε ένα δημόσιο δρόμο κι εμείς να βλέπουμε τον κίνδυνο κάθε μέρα που περνάμε να μεγαλώνει.

Αν περιμένουμε χωρίς αντίδραση την γραφειοκρατία και την ανευθυνότητα να λειτουργήσουν, για το Καλό μας, θα ναι μεγάλο λάθος όλων των Στειακών.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της περιφέρειας και των υπευθύνων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας γιατί παίζουν με τις ζωές μας και δεν το βλέπουν ή εθελοτυφλούν”.

 

Κατσαμποξάλης Κώστης

Γραμματέας του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456