Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΗ πολύτιμη συνδρομή του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για τη δημιουργία των Εμβολιαστικών Κέντρων

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ, Νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω  τις θερμές ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνδρομή σας στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Νοσοκομείο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτή τη φορά η παρέμβαση σας στην επέκταση και διαμόρφωση του προκατασκευασμένου  οικίσκου που στεγάζει τα Εμβολιαστικά Κέντρα της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Σητείας υπήρξε καίρια. Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει τα μέγιστα...
Stavroula22. January 2021
nosokomio-foto

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ,

Νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω  τις θερμές ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνδρομή σας στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Νοσοκομείο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτή τη φορά η παρέμβαση σας στην επέκταση και διαμόρφωση του προκατασκευασμένου  οικίσκου που στεγάζει τα Εμβολιαστικά Κέντρα της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Σητείας υπήρξε καίρια.

Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την προστασία και θωράκιση των πολιτών απέναντι στο νέο κορωνοϊό Covid-19. Τέτοιες πράξεις συμπαράστασης, κοινωνικής μέθεξης και βαθιάς ευαισθητοποίησης πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την υλοποίηση οραμάτων.

Αγαπητέ Μανώλη, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που συνοδοιπορείς με όλους εμάς στον δύσβατο δρόμο της πανδημίας.

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, σας ευχαριστώ που γίνεστε κοινωνοί της προσπάθειας μας για προστασία της υγείας των συμπολιτών μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, σας ευχαριστώ θερμά που από το υστέρημα σας οι περισσότεροι, στηρίζετε τις προσπάθειες του Συλλόγου και τις δικές μας για διασφάλιση της δημόσιας υγείας.                                               

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια    

       της Α.Ο.Μ. Σητείας

      Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456