Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία646 αρνητικά τεστ. Ένα καθαρό αποτέλεσμα για τη Σητεία που όμως δεν διασφαλίζει τίποτα

Στο σύνολο τους αρνητικά αποδείχθηκαν τα 646 Drive through test από την σημερινή διαδικασία μέσα στην πόλη της Σητείας. Μεγάλη η ανταπόκριση των Σητειακών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που “ανάγκασαν” τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ να παρατείνουν την διαδικασία κατά μιαμισή σχεδόν ώρα. Η κα Αθηνάς Καρπούζη συντονίστριας  ΚΟΜΥ Λασιθίου με ικανοποίηση παρατηρούσε τους Δημότες αυτής της πόλης να αναμένουν καρτερικά την σειρά τους εκφράζοντας έτσι την ανησυχία τούς για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη την επαρχεία. Η Κινητή...
Stavroula23. January 2021

Στο σύνολο τους αρνητικά αποδείχθηκαν τα 646 Drive through test από την σημερινή διαδικασία μέσα στην πόλη της Σητείας. Μεγάλη η ανταπόκριση των Σητειακών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που “ανάγκασαν” τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ να παρατείνουν την διαδικασία κατά μιαμισή σχεδόν ώρα.

Η κα Αθηνάς Καρπούζη συντονίστριας  ΚΟΜΥ Λασιθίου με ικανοποίηση παρατηρούσε τους Δημότες αυτής της πόλης να αναμένουν καρτερικά την σειρά τους εκφράζοντας έτσι την ανησυχία τούς για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη την επαρχεία.

Η Κινητή Ομάδα Υγείας Λασιθίου (ΚΟΜΥ) για πρώτη φορά διεξήγαγε μια τέτοιου μεγέθους δράση με την στήριξη βέβαια της Κινητής Ομάδας Υγείας Ηρακλείου.

H συμπεριφορά των Σητειακών το τελευταίο χρονικό διάστημα ανταμείφθηκε με τον πιο “καθαρό” τρόπο και αυτό είναι γεγονός.

Στην κρίσιμη αυτή φάση θα πρέπει να αναλογιστούμε αν θέλουμε με την υπεύθυνη στάση μας να συνεχίσουμε να νοιώθουμε ασφάλεια για εμάς και τις οικογένειες μας ή εύκολα να χάσουμε και πάλι τον έλεγχο ζώντας σένα αβέβαιο περιβάλλον και καταδικάζοντας ολόκληρη την περιοχή ακόμα και με lock down. Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε τα λόγια της κας Αθηνάς Καρπούζη συντονίστριας της ΚΟΜΥ Λασιθίου λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας: “Ένα πιθανό αποτέλεσμα 30 και πλέον θετικών test δεν θα απέκλειε ακόμα και ένα lock down”.

Όλα είναι στο χέρι μας και όλα εξαρτιόνται από τη δική μας συμπεριφορά.

Να θυμίσουμε ότι η δράση συνδιοργανώθηκε από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Σητείας, με τη συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456