Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠυροσβεστική και ΕΚΑΒ για την μεταφορά 60χρονης στο Νοσοκομείο Σητείας

Κλήση για έκτακτο περιστατικό είχε το Σάββατο το απόγευμα το ΕΚΑΒ και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας σε χωριό της περιοχής. Το Σάββατο το απόγευμα περι της 16.43 το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ ότι σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Πλατάνι Αγίας Τριάδος (Τσο) είχε καταπέσει 60χρονη γυναίκα ημεδαπή εντός  ελαιώνα σε σημείο τέτοιο όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση. Άμεση ήταν η παρέμβαση ενός οχήματος και τριών ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητεία όπου με...
Stavroula7. February 2021
diasosi

Κλήση για έκτακτο περιστατικό είχε το Σάββατο το απόγευμα το ΕΚΑΒ και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας σε χωριό της περιοχής.

Το Σάββατο το απόγευμα περι της 16.43 το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ ότι σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Πλατάνι Αγίας Τριάδος (Τσο) είχε καταπέσει 60χρονη γυναίκα ημεδαπή εντός  ελαιώνα σε σημείο τέτοιο όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση.

Άμεση ήταν η παρέμβαση ενός οχήματος και τριών ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητεία όπου με ειδικό εξοπλισμό περισυνέλλεξαν την 60χρονη η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας.

 

 

φωτο. αρχείου

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456