Sitiaka is loading for You ...

 

O“Η λέξη ηθική μάλλον είναι άγνωστη στη κυβέρνηση και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού”

Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός ανάπτυξης σου ειρωνεύεται χυδαία ένα κλάδο που 7 μήνες δεν έχει πάει ψωμί στο σπίτι του , όταν η στήριξη που ευαγγελίζεσαι δεν φτάνει ούτε για να καλύψεις το 50% των εξόδων των κλειστών μαγαζιών , όταν καταδικάζεις χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων στην εστίαση να ζουν στα χρέη με ψευτοαποζημιώσεις των 534€ αρκετά λιγότερα από αυτά που θα έπαιρναν αν δούλευαν στις δουλειές τους, όταν οποίο μέτρο και να...
Stavroula7. February 2021
aggelakhs fooooto
Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός ανάπτυξης σου ειρωνεύεται χυδαία ένα κλάδο που 7 μήνες δεν έχει πάει ψωμί στο σπίτι του , όταν η στήριξη που ευαγγελίζεσαι δεν φτάνει ούτε για να καλύψεις το 50% των εξόδων των κλειστών μαγαζιών , όταν καταδικάζεις χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων στην εστίαση να ζουν στα χρέη με ψευτοαποζημιώσεις των 534€ αρκετά λιγότερα από αυτά που θα έπαιρναν αν δούλευαν στις δουλειές τους, όταν οποίο μέτρο και να έχεις πάρει από το άνοιγμα του τουρισμού μέχρι σήμερα έχει αποτύχει με αποτέλεσμα και εκατόμβες νεκρών να έχεις αλλά και το 30% του κλάδου να το οδηγείς μαθηματικά σε λουκέτο , είναι τουλάχιστον ανήθικο και χυδαίο να κανονίζεις συνάντηση για την εστίαση με 7-8 τυχαίους καταστηματάρχες κολλητούς σου στήνοντας επικοινωνιακά show με τα καλοπληρωμένα σου παπαγαλάκια στα ΜΜΕ .
Από τις 29 / 04 / 20 σαν Συντονιστικό 50 Πρωτοβάθμιων Σωματείων #estiasigreece σου ζητήσαμε συνάντηση για να σου πούμε τα αιτήματα του κλάδου μας , του 2ου Μεγαλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα και εσύ μας αγνόησες επιδεικτικά. Πλέον ήρθε η ώρα να το πληρωθείς και εσύ και η κυβέρνηση σου για τις επιλογές σου που κατέστρεψαν τον κλάδο. Είτε την Τετάρτη με τις κινητοποιήσεις στις πλατείες πανελλαδικά , είτε σε όλες τις επόμενες δράσεις και κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν είτε κατα τόπους είτε πανελλαδικά από το #estiasigreece. Το χρωστάμε στις οικογένειες μας και στις οικογένειες των εργαζομένων μας.
Μανόλης Αγγελάκης
Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων
Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητειας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456