Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝ. Κουρουπάκης: “Η ένσταση του Καβουσίου άλλοθι για την κυβέρνηση στο θέμα του ΒΟΑΚ

Την επιτροπή που διαχειρίζεται το μεγάλο θέμα του ΒΟΑΚ και η οποία απαρτίζεται από τους επικεφαλής των δημοτικών ομάδων του δημοτικού συμβουλίου Σητείας  κους Νίκο Καραμανωλάκη, Νίκο Κουρουπάκη, Θοδωρή Πατεράκη και Σίμο Συμεωνίδη συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το θέμα μετά και την απόφαση της Τ.Κ. Καβουσίου να προσφύγει στο συμβούλιο της επικρατείας με την στήριξη και του Δήμου Ιεράπετρας. Παρών στη συνάντηση ήταν...
Stavroula8. February 2021

Την επιτροπή που διαχειρίζεται το μεγάλο θέμα του ΒΟΑΚ και η οποία απαρτίζεται από τους επικεφαλής των δημοτικών ομάδων του δημοτικού συμβουλίου Σητείας  κους Νίκο Καραμανωλάκη, Νίκο Κουρουπάκη, Θοδωρή Πατεράκη και Σίμο Συμεωνίδη συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το θέμα μετά και την απόφαση της Τ.Κ. Καβουσίου να προσφύγει στο συμβούλιο της επικρατείας με την στήριξη και του Δήμου Ιεράπετρας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σητείας κ Κωνσταντίνος Λαντζανάκης για την νομική καθοδήγηση των κινήσεων που θα ακολουθήσουν.

“Η ένσταση του Καβουσίου αποτελεί άλλοθι για την κυβέρνηση η οποία έχει την πολιτική ευθύνη στο θέμα του ΒΟΑΚ” υποστηρίζει ο Νίκος Κουρουπάκης Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον» και καλεί στην έναρξη ενός δυναμικού αγώνα από πλευράς Δήμου Σητείας προκειμένου να ξεπεραστούν  τα εμπόδια που εξακολουθούν να μπαίνουν  στην πολυπόθητη τροχιά ανάπτυξης για το έλλειμα της οποίας μεγάλο κομμάτι ευθύνης βαραίνει και την Περιφέρεια, όπως υπογραμμίζει ο κ Κουρουπάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456