Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΕπίσκεψη στο σπήλαιο Έξω Λατσίδι στην Σίτανο

Επίσκεψη στο σπήλαιο Έξω Λατσίδι στην Σίτανο, μαζί με την , Lena και την Hanna, εθελόντριες που φιλοξενούνται στο Γεωπάρκο της Σητείας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα. Σε υψόμετρο 610 μ. στη θέση «Πατέλια» στην Σίτανο βρίσκεται το σπήλαιο Έξω Λατσίδι, υπόγειο ποτάμι, που το μήκος του ξεπερνά τα 1.000 μ. μετά και από τις τελευταίες αναφορές και...
Stavroula15. February 2021
spileo latsidi
Επίσκεψη στο σπήλαιο Έξω Λατσίδι στην Σίτανο, μαζί με την , Lena και την Hanna, εθελόντριες που φιλοξενούνται στο Γεωπάρκο της Σητείας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα.
Σε υψόμετρο 610 μ. στη θέση «Πατέλια» στην Σίτανο βρίσκεται το σπήλαιο Έξω Λατσίδι, υπόγειο ποτάμι, που το μήκος του ξεπερνά τα 1.000 μ. μετά και από τις τελευταίες αναφορές και χαρτογραφήσεις.
Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια των φίλων και συνεργατών του Γεωπάρκου, Βασίλη Παπαβασιλείου σπηλαιολόγου – Συνοδό Βουνού και τον έτερο Βασίλη Παπαβασιλείου σπηλαιολόγο.
Διεθνές Έτος Σπηλαίων και Καρστ
Το 2021 έχει ανακηρυχθεί από τη Διεθνή Ένωση Σπηλαιολογίας (UIS) ως Διεθνές Έτος Σπηλαίων και Καρστ (IYCK) και με ανακήρυξη από την UNESCO. Το Γεωπάρκο της Σητείας θα συμμετέχει με ενημερωτικές εκδηλώσεις, επιστημονικές πρωτοβουλίες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456