Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤο πέρασμα της «Μήδειας» από τον Δήμο Σητείας

Η χθεσινή ήταν η δυσκολότερη βραδιά του περάσματος  της «Μήδειας» από τον Δήμο Σητείας. Η έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της επαρχίας έθεσε σε επιφυλακή την Πολιτική Προστασία του Δήμου την οποία συνέδραμε η 11 ΜΣΕΠ της Ζήρου με το προωθητικό μηχάνημα UNIMAC προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιώργος Αιλαμάκης με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Δ/κτη – Υ/δκτη της Πολεμικής Αεροπορίας, που...
Stavroula17. February 2021

Η χθεσινή ήταν η δυσκολότερη βραδιά του περάσματος  της «Μήδειας» από τον Δήμο Σητείας. Η έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της επαρχίας έθεσε σε επιφυλακή την Πολιτική Προστασία του Δήμου την οποία συνέδραμε η 11 ΜΣΕΠ της Ζήρου με το προωθητικό μηχάνημα UNIMAC προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Γιώργος Αιλαμάκης με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Δ/κτη – Υ/δκτη της Πολεμικής Αεροπορίας, που διέθεσαν το προωθητικό μηχάνημα UNIMAC , κατόπιν σχετικού εγγράφου της Πολιτικής Προστασίας, το χειριστή του jcb, καθώς και τη Πρόεδρο της Κοινότητας Ζήρου κ. Αλεξάνδρα Παπαθανασάκη που συνέβαλλε κατά υποδειγματικό τρόπο στην όλη επέμβαση, ώστε να παραμείνει ανοικτή και ασφαλής, η οδική αρτηρία .

Ωστόσο τα έντονα καιρικά φαινόμενα έθεσαν σήμερα εκτός δικτύου της ΔΕΗ τον Δήμο, λόγω βλάβης στον  σταθμό υψηλής τάσης, για 4 ώρες περίπου. Η ηλεκτροδότηση επανήλθε μετά την άμεση παρέμβαση των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ., παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456