Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΕπιτροπή υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας στον Δήμο Σητείας

Μετά από αίτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Μαζί στο Αύριο» κ Νίκου Καραμανωλάκη το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφαση του έδωσε το “πράσινο φως” για τη συγκρότηση της “Επιτροπής υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας”. Η επιτροπή θα συνεπικουρεί και θα  λειτουργεί παράλληλα  με την υπάρχουσα επιτροπή που έχει συσταθεί από τον Δήμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς θα ενισχύσει και άλλες υπηρεσίες. Αναγκαία χαρακτήρισε την ύπαρξη της επιτροπής ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης...
Stavroula19. February 2021

Μετά από αίτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Μαζί στο Αύριο» κ Νίκου Καραμανωλάκη το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφαση του έδωσε το “πράσινο φως” για τη συγκρότηση της “Επιτροπής υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας”.

Η επιτροπή θα συνεπικουρεί και θα  λειτουργεί παράλληλα  με την υπάρχουσα επιτροπή που έχει συσταθεί από τον Δήμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς θα ενισχύσει και άλλες υπηρεσίες.

Αναγκαία χαρακτήρισε την ύπαρξη της επιτροπής ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης και πρότεινε τον κ Καραμανωλάκη για πρόεδρο της, αφού ήταν αυτός που έθεσε το θέμα προς συζήτηση.

Η “Επιτροπή υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας” θα αποτελείτε από 11 μέλη από τα οποία:

2 προτάθηκαν από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ Συλλιγαρδάκης Σταύρος και η κα Πλατανάκη Ελένη.

2 προτάθηκαν από τη δημοτική παράταξη “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο μέλλον”, ο κ Καναβάκης Γιάννης και η κα Βιοληδάκη Μαρία.

1 προτάθηκε από την δημοτική παράταξη “ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” ο κ Χριστοδουλάκης Παύλος.

Ο κ Νίκος Καραμανωλάκης από τη θέση του προέδρου εκπροσωπεί την δημοτική παράταξη  “Μαζί Στο Αύριο” ενώ από την δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σητείας του κ Σίμου Συμεωνίδη δεν κατατέθηκε πρόταση γιατί ο κ Συμεωνίδης είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, για προσωπικούς λόγους, πριν τη συζήτηση του θέματος.

Την Επιτροπή θα συμπληρώσουν η κα Αργυρό Κολιδάκη Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο κ Νίκος Σολιδάκης Πρόεδρος της Eπιστημονικής Eπιτροπής του Νοσοκομείου Σητείας, ο κ Γιάννης Κατσαράκης Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας, εκπρόσωπος από τον Ερυθρό Σταυρό και εκπρόσωπος από την ΕΔΕΑΚ.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456