Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΕγκαταλείπουν τα βουνά της Σητείας μεγάλα project ΑΠΕ. Στέλλα Αιλαμάκη: “Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”

Με αφορμή την είδηση για την απόρριψη από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ)  107 αιτήσεων για έργα ΑΠΕ μεταξύ των οποίων και κάποια εντός του Δήμου Σητείας, τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την κα Στέλλα Αιλαμάκη, Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Σητείας κατά του Υβριδικού Έργου Αμαρίου, η οποία είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για την πορεία των πραμάτων αφού “Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας” όπως χαρακτηριστικά λέει. Οι αιτήσεις για έργα ΑΠΕ απορρίφθηκαν από...
Stavroula23. February 2021

Με αφορμή την είδηση για την απόρριψη από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ)  107 αιτήσεων για έργα ΑΠΕ μεταξύ των οποίων και κάποια εντός του Δήμου Σητείας, τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την κα Στέλλα Αιλαμάκη, Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Σητείας κατά του Υβριδικού Έργου Αμαρίου, η οποία είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για την πορεία των πραμάτων αφού “Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας” όπως χαρακτηριστικά λέει.

Οι αιτήσεις για έργα ΑΠΕ απορρίφθηκαν από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας επειδή δεν υπέβαλαν δήλωση επιβεβαίωσης ή και επικαιροποίησης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αιτήσεις που υποβλήθηκαν έως και τον κύκλο υποβολής αιτήσεων του Ιουνίου 2018 και των οποίων εκκρεμούσε η αξιολόγησή τους κατά την έναρξη ισχύος του νόμου 4685/2020.

Tα έργα που εγκαταλείφθηκαν εντός του Δήμου Σητείας μετά την υποβολή της αίτησης είνα:

-ΠΙΣΚΟΠΙΑΝΕΣ- Δ.Ε. ΙΤΑΝΟΥ 60.000 Ηλιοθερμικά

-ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΟΣ- Δ.Ε. Λεύκης 25.000 Ηλιοθερμικά

-ΠΛΑΤΥΣΩΠΑ- Δ.Ε. Σητεία 32.20 Αιολικά

-ΖΑΚΡΟΣ- 52.00 Αιολικά

-ΧΑΜΕΖΙ- 66.00 Αιολικά

-ΣΗΜΑΔΙ- Δ.Ε. Σητείας 74.00 Αιολικά

-ΖΙΡΟΣ- Δ.Ε. Σητείας 62.00 Αιολικά

-ΚΑΤΕΛΙΩΝΑΣ Δ.Ε. Λεύκης 0.100 Υβριδικά ΑΠΕ

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456