Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαLena και Hanna: Eθελόντριες Γεωπάρκου Σητείας, πρεσβευτές αυτού του τόπου

H Lena και η Hanna είναι εθελόντριες που φιλοξενούνται στο Γεωπάρκο της Σητείας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα. Συμπληρώνουν 6 μήνες στη Σητεία και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η παραμονή τους εδώ. Την Παρασκευή το βράδυ διανυκτέρευσαν στο Καρύδι  προκειμένου να προετοιμάσουν μια ακόμα εξόρμηση τους σε σπήλαια της περιοχής. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να τις συναντήσουν...
Stavroula27. February 2021

H Lena και η Hanna είναι εθελόντριες που φιλοξενούνται στο Γεωπάρκο της Σητείας, στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα. Συμπληρώνουν 6 μήνες στη Σητεία και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η παραμονή τους εδώ. Την Παρασκευή το βράδυ διανυκτέρευσαν στο Καρύδι  προκειμένου να προετοιμάσουν μια ακόμα εξόρμηση τους σε σπήλαια της περιοχής.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να τις συναντήσουν και να μιλήσουν μαζί τους θέλοντας να αποτυπώσουν την εμπειρία τους και να ανακαλύψουν τι είναι αυτό  που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

“Η Σητεία είναι ένας μοναδικός τόπος που θα γυρίσουμε ξανά. Η φύση, οι άνθρωποι και η φιλοξενία τους, οι γεύσεις, η κουλτούρα της περιοχής είναι λόγοι που κάνουν αυτόν τον τόπο ξεχωριστό” μας είπαν με ενθουσιασμό.

“Το Γεωπάρκο Σητείας δίνει την ευκαιρία στον τόπο μας να προβάλει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα  και αυτό ακριβώς είναι που ψάχνουν και εκτιμούν οι άνθρωποι αυτοί.

Δουλειά μιας δεκαετίας, σχεδόν, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό πλέον αναγνωρίζεται και από τους επισκέπτες αλλά και από τους ντόπιους οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια που συνεχίζεται” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Βαγγέλης Περάκης Συντονιστής Γεωπάρκου Σητείας.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Lena και η Hanna ,τις εθελόντριες του Γεωπάρκου Σητείας, τους πρεσβευτές αυτού του τόπου.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456