Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠροβληματισμός για την συμμετοχή του Δήμου Σητείας σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δήμου Σητείας σε  Aναπτυξιακό Oργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία και με άλλους δήμους της Κρήτης, προκειμένου να μπορούν να παρακάμπτονται οι προβληματικές διαδικασίες του Δημοσίου, εξέτασαν σήμερα σε συνάντηση τους με τον Δήμαρχο Σητείας οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προκάλεσε την σηναντηση αυτή μετά και την άφιξη σχετικής  εγκυκλίου σε όλους τους δήμους της χώρας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ Νίκος Κουρουπάκης, επικεφαλής της δημοτικής...
Stavroula2. March 2021

Το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δήμου Σητείας σε  Aναπτυξιακό Oργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία και με άλλους δήμους της Κρήτης, προκειμένου να μπορούν να παρακάμπτονται οι προβληματικές διαδικασίες του Δημοσίου, εξέτασαν σήμερα σε συνάντηση τους με τον Δήμαρχο Σητείας οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης προκάλεσε την σηναντηση αυτή μετά και την άφιξη σχετικής  εγκυκλίου σε όλους τους δήμους της χώρας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ Νίκος Κουρουπάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑΕπιστροφή στο Μέλλον, ο κ Νίκος Καραμανωλάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  « Μαζί Στο Αύριο» και ο κ Θοδωρής Πατεράκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Ο κ  Σίμος Συμεωνίδης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σητείας δεν παρευρέθηκε ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ Μανώλης Μακρονικολάκης.

Στην πρώτη αυτή διερευνητική συνάντηση διατυπώθηκε η άποψη ότι δεν υπάρχουν κοινά σημεία με τους έτερους δήμους που θα συνευρεθούν στον Αναπτυξιακό Οργανισμό που μας αφορά και οι οποίοι είναι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο  Δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δήμος Χερσονίσου, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά στην ολομέλεια του  Δημοτικού Συμβουλίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456