Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕπιτροπή υγείας Δήμου Σητείας: “Θέτουμε ως ύψιστο αγαθό την υγεία των συμπολιτών μας”

Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα θέματα τα οποία μπήκαν προς συζήτηση στην πρώτη συνεδρίαση της “Επιτροπής υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας” του Δήμου Σητείας η οποία συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 3/3 το απόγευμα. Η “Επιτροπή υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας” αποτελείτε από 11 μέλη από τα οποία: 2 προτάθηκαν από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ Συλλιγαρδάκης Σταύρος και η κα Πλατανάκη Ελένη. 2 προτάθηκαν από τη δημοτική παράταξη “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο μέλλον”, ο κ...
Stavroula4. March 2021

Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα θέματα τα οποία μπήκαν προς συζήτηση στην πρώτη συνεδρίαση της “Επιτροπής υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας” του Δήμου Σητείας η οποία συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 3/3 το απόγευμα.

Η “Επιτροπή υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας” αποτελείτε από 11 μέλη από τα οποία:

2 προτάθηκαν από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ Συλλιγαρδάκης Σταύρος και η κα Πλατανάκη Ελένη.

2 προτάθηκαν από τη δημοτική παράταξη “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο μέλλον”, ο κ Καναβάκης Γιάννης και η κα Βιοληδάκη Μαρία.

1 προτάθηκε από την δημοτική παράταξη “ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” ο κ Χριστοδουλάκης Παύλος.

Ο κ Νίκος Καραμανωλάκης από τη θέση του προέδρου εκπροσωπεί την δημοτική παράταξη  “Μαζί Στο Αύριο”.

Την Επιτροπή συμπληρώνουν η κα Αργυρό Κολιδάκη Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο κ Νίκος Σολιδάκης Πρόεδρος της Eπιστημονικής Eπιτροπής του Νοσοκομείου Σητείας, ο κ Γιάννης Κατσαράκης Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας, εκπρόσωπος από τον Ερυθρό Σταυρό και ο εκπρόσωπος από την ΕΔΕΑΚ κ Γιάννης Δασκαλάκης.

 

Θέλοντας να δώσει το στίγμα ο Πρόεδρος της επιτροπής κ Νίκος Καραμανωλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στην εναρκτήρια τοποθέτηση του. ” Ο ρόλος αυτής της επιτροπής θα είναι επιστημονικός. Θα παίρνονται αποφάσεις οι οποίες θα είναι γνωμοδοτικές προς το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό θα αποφασίζει. Σαν επιτροπή θέτουμε ως ύψιστο αγαθό την υγεία των συμπολιτών μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το καλό όλων”.

Η πανδημία, η συμμετοχή του Δήμου στο “Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών
Πόλεων” και οι  επιπτώσεις των φυτοφάρμακων στον πληθυσμό του Δήμου ήταν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της πρώτης συνεδρίασης.

 

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ παρακολούθησαν την συζήτηση και θα σας παρουσιάσουν αποσπάσματα αυτής.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456