Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Γίνονται προσπάθειες να συνεχιστούν οι δειγματοληψίες στα λύματα”

Ενώ διανύουμε μια ήρεμη περίοδο σαν δήμος όσων αφορά τα ζητήματα του κορονωιού και αυτό φάνηκε και από την σημερνή τηλεδιάσκεψη, προβληματισμός υπάρχει στους δημότες μετά και την επιστολή που απέστειλε η κα Άννα Ψαρουλάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας , Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης Επιστημονική Υπεύθυνη ΠΕΔΥ Κρήτης, σχετικά με την διακοπή των δειγματοληψιών από τις Τ.Κ. Παλαικάστρου και Σκοπής. Με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας διαβεβαίωσε ότι γινονται προσπάθειες και από τον Δήμο...
Stavroula8. March 2021

Ενώ διανύουμε μια ήρεμη περίοδο σαν δήμος όσων αφορά τα ζητήματα του κορονωιού και αυτό φάνηκε και από την σημερνή τηλεδιάσκεψη, προβληματισμός υπάρχει στους δημότες μετά και την επιστολή που απέστειλε η κα Άννα Ψαρουλάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας , Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης Επιστημονική Υπεύθυνη ΠΕΔΥ Κρήτης, σχετικά με την διακοπή των δειγματοληψιών από τις Τ.Κ. Παλαικάστρου και Σκοπής.

Με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας διαβεβαίωσε ότι γινονται προσπάθειες και από τον Δήμο αλλά και από την Περιφέρεια να συνεχιστεί η διαδικασία.

Το σίγουρο είναι ότι οι δειγματοληψίες στα λύματα της Σητείας θα συνεχιστούν κανονιά ενώ θα πραγματοποιηθούν Rapid test στον πληθυσμό του Δήμου τρείς φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες εντός του Μαρτίου .

Ο Δήμαρχος Σητείας επίσεις εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη των εμβολιασμών για την AstraZeneca στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456